Zagyszivattyú blog

Zagyszivattyú blog

Rézbányák víztelenítése

2022. augusztus 09. - veresaron92

Egy törökországi rézbányában Tsurumi szivattyúk emelik ki több száz méter mélyről a vízgyűjtő tavakat. Az ott üzemelő Tsurumi szivattyúk között megtalálhatók az LH sorozat modelljei is, mivel ezeket a típusokat kifejezetten nagy nyomás felépítésére és nyomástűrésre tervezték.

A háromfázisú, öntöttvas robosztus szivattyúk keskeny kialakításuknak és teljes köpenyhűtésüknek köszönhetően ideálisak szűk helyekre, pl. kútaknákba való beépítéshez. A középen elhelyezett karimás nyomócsatlakozás erős csatlakozást biztosít, csak nyomócsővel történő rögzítés esetén is. A köpenyhűtésnek köszönhetően a motor teljes felületén felfelé áramló folyadék biztosítja annak hűtését, így alacsony vízállás mellett is folyamatos működést tesz lehetővé.

A bejegyzés trackback címe:

https://zagyszivattyu.blog.hu/api/trackback/id/tr4217904487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása