Zagyszivattyú blog

Zagyszivattyú blog

Talajjavítás szivattyúkkal

2022. szeptember 22. - veresaron92

A francia Tsurumi képviselet egy korábbi bordeaux-i autógyár területén talajjavítási projektben vett részt. A feladat összetett volt, a működtetett szivattyúknak egyszerre több kihívásnak is meg kellett felelniük:

- A víz eliszaposodott, olajjal és szénhidrogénekkel szennyezett.

- Az elvezető csövek hossza korlátozott.

- A nyomócsöveknek maximális áramlási sebességet kell fenntartaniuk.

- A szivattyúknak folyamatosan és megbízhatóan kell üzemelniük.

Például az öblítőszűrő ellátásához 400 m csővezetékre van szükség, amelyen keresztül két LH845 szivattyú 3-4 bar nyomást biztosít.

Egy LH422 szivattyú folyamatosan keringeti a folyadékot egy zárt körben, elkerülve az iszap ülepedését a tartály alján.

Tíz Tsurumi 50PU2.4 és három KTZ32.2 van különböző aknákba telepítve a szennyezett víz kiszivattyúzására és gyűjtőmedencébe való átvezetésére.

Két KRS822L a kezeletlen vizet és a szennyezett talajvizet a kezelés előtt a recirkulációs rendszerbe, majd végül az ülepítőmedencébe juttatja vissza.

A komplex talajjavítási projekt az első naptól kezdve hibátlanul ment végig a kiemelkedő megbízhatóságú Tsurumi szivattyúknak köszönhetően.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zagyszivattyu.blog.hu/api/trackback/id/tr2017937478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása